Provimin e Certifikimit të Gjuhës Turke

Tiran Büyükelçiliği 10.06.2013

Duke filluar nga ky vit Qendra Kulturore Turke `Yunus Emre` në muajt janar, maj dhe shtator do të organizojë Provimin e Certifikimit të Gjuhës Turke.

Provimi i parë u zhvillua më 25-26 maj 2013, ndërsa i dyti gjatë muajit shtator të këtij viti në të gjitha qytetet ku ka qendra kulturore të Institutit Yunus Emre.

Atatürk

Tayyar Kağan Atay Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day