FESTİVALI I SHTATË NDËRKOMBËTAR I FILMIT NË DURRËS

Tiran Büyükelçiliği 05.09.2014

Më 9–14 shtator 2014 në Durrës do të organizohet Festivali i Shtatë Ndërkombëtar i Filmit.

Gjatë Festivalit do të shfaqen edhe filmat turq “Shamikuqja”, “Dashuria e divave”, “Gratë që këndojnë” dhe “Ëndrra e fluturës”.

E ftuara e nderit e këtij Festivali do të jetë diva e kinemasë turke, Türkan Şoray. Gjatë Festivalit, i cili ka një kuptim të veçantë sepse përkon me 100-vjetorin e kinematografisë turke, Komiteti i Festivalit do të nderojë Zonjën Turkan Şoray me Çmimin “Gladiatori i Artë i Karrierës”.

Bashkangjitur është programi i Festivalit.

Jeni të mirëpritur.


PROGRAMI I FESTIVALIT

9 shtator 2014, Teatri antik i Durrësit

20.00 Hapja e Festivalit, Shqfaqja e filmit “Shamikuqja”

10 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

12.30 Shfaqja e filmit “Dashuria e divave”

16.00 Takim bisedë me Türkan Şoray

12 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

Shfaqja e filmit “Gratë që këndojnë”

14 shtator 2014, Teatri “Aleksander Moisiu”

Shfaqja e filmit “Ëndrra e fluturës”

Atatürk

Tayyar Kağan Atay Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day