Kursi i punimit të stolive tradicionale Turke

Tiran Büyükelçiliği 24.11.2014

Në kuadër të projektit "Nga mjeshtri te nxënësi", pranë Institutit Junus Emre Tiranë fillon kursi i punimit të stolive tradicionale turke.

Ditët e kursit

E hënë - e mërkure 10:00 - 13:00

E martë - e enjte 10:00 - 13:00
Kursi është pa pagesë.

(Kursi do të jetë pa pagesë. Do të krijohen dy grupe të veçantë për ditët e hënë – e mërkurë dhe e martë – e enjte.)

Për informacione të mëtejshme na kontaktoni

“Yunus Emre Enstitüsü Tiran
Adresa: Rr. Arben Broci nr. 6, Tiranë
Telefon: +355 42 45 10 55

Me respekt,Atatürk

Tayyar Kağan Atay Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day