Dy Ekspozita të Rëndësishme nga Turqia, në Galerinë FAB në Tiranë

Tiran Büyükelçiliği 16.01.2015

Dy Ekspozita të Rëndësishme nga Turqia, në Galerinë FAB në Tiranë

Në kuadër të Projektit “Dialogjet Ndërkulturore Artistike Turqi-Shqipëri”, me bashkëpunimin e Muzeut të Peras Suna dhe İnan Kıraç, Institutit Yunus Emre dhe İKASD Shoqata e Dialogjeve Ndërkulturore Artistike Stamboll, Galeria FAB në Tiranë mirëpret në datat 20 janar – 03 shkurt 2015 eskpozitat “Nga Kostandinopoli në Staboll: Fotografi të Bosforit nga mesi i shekullit XIX deri në shekullin XX” dhe “Historia ime” Art Rinor nga Turqia.

në Galerinë FAB në Tiranë

Hapja:20 janar 2015

Pritje / Koktej: 18:00 - 18:30

Konference: M.Sinan Genim / 18:45 – 19:30

Related Documents

TİRAN Basın Bülteni.docx

TİRAN board.pdf

TİRAN inv.pdf

TİRAN njoftim per shtyp.docx

TİRAN press.docx

Atatürk

Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day