Provimi Nderkombetar i Studenteve” i Universitetit te Stambollit

Tiran Büyükelçiliği 19.03.2015

Te Nderuar Anetare te Shoqerise,

Do te zhvillohet provimi İÜYÖS “Provimi Nderkombetar i Studenteve” i Universitetit te Stambollit per studentet e huaj dhe studentet turq qe kane mbaruar shkollen e mesme jashte Turqise. Ky provim do te zhvillohet ne qendrat e provimit qe do te hapen brenda dhe jashte Turqise. Mbas ketij provimi, kandidatet per studente do te sistemohen ne programet parauniversitare dhe universitare.

Provimi İÜYÖS do te zhvillohet ne daten 16 Maj 2015, ne gjuhen turke dhe angleze, ne shtetet, emrat e te cilave gjenden ne listen bashkengjitur. Ndersa persa i perket vendit, ores dhe detajeve te tjera ne lidhje me kete provim, do te kete nje njoftim te dyte.

Detajet e metejshme ne lidhje me kushtet dhe kohen e aplikimit ne İÜYÖS, mund te gjenden ne adresen e internetit

http://yos.istanbul.edu.tr/

Per dijeni, te gjithe anetareve te interesuar te shoqerise.

Me respekt,

Related Documents

ulkeler-tr.png

Atatürk

Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day