NJOFTIM

Tiran Büyükelçiliği 28.12.2018
Zyra Konsullore e Ambasadës sonë më 31 dhjetor 2018, ditë e hënë,do të jetë e hapur deri në mesditë, më 1 dhe 2 janar 2019, ditë e martë dhe e mërkurë, do të jetë e mbyllur meqenëse në Shqipëri është festë zyrtare

Atatürk

Tayyar Kağan Atay Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day