Flamuri qe valvitet

Tiran Büyükelçiliği 26.02.2015

Te Nderuar Anetare te Shoqerise,

Ne date 22 shkurt 2015, ne stacionin Televiziv Turk “TRT Türk”, eshte shfaqur pjesa e pare e filmit dokumentar “Flamuri qe valvitet”. Te interesuarit qe deshirojne te shohin kete program, i cili ka te beje me promovimin e Shqiperise dhe te Ambasades sone, mund te klikojne ne faqen e internetit te poshteshenuar:

http://www.trtturk.com/program/detay/dalgalanan-bayrak.html…

Me respekt,

Atatürk

Tayyar Kağan Atay Ambassador
Monday - Friday

09:00 - 12:30 / 14:00 - 18:00

1/1/2023 1/3/2023 New Year Holiday
3/14/2023 3/14/2023 Newrouz Day
4/9/2023 4/10/2023 Catholic Easter
4/21/2023 4/21/2023 Eid-al-Fitr
5/1/2023 5/1/2023 Labor Day
5/2/2023 5/2/2023 Orthodox Easter
6/28/2023 6/28/2023 Eid-al-Adha
9/5/2023 9/5/2023 Mother Tereza Beatification Day
11/28/2023 11/28/2023 Independence Day
11/29/2023 11/29/2023 Albanian Liberation Day
12/8/2023 12/8/2023 National Youth Day
12/25/2023 12/25/2023 Christmas Day